Запажен наступ Златибора на Београдском ноћном маркету 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Запажен наступ Златибора на Београдском ноћном маркету
Trenutno na sajtu: 521       |       Podeli:
23.12.2017 | 0 коментар(а)



У петак, 22. децембра 2017. године Туристичка организација Златибор учествовала је на манифестацији

"Београдски ноћни маркет". ТО Златибор се први пут одазвала позиву и придружила овом интересантном догађају, који се одржао на пијаци Скадарлија (Бајлонијева), једној од најпознатијих београдских пијаца.

У периоду од 18.00 до 24.00 часа, колико је манифестација била отворена, корпоративну тезгу ТО Златибора посетио је велики број људи. Зимска температура, свега два степена изнад нуле, није спречила бројне посетиоце ноћног маркета да у великом броју дођу на пијацу и уживају у богатој понуди излагача.

Посетиоци штанда Златибора показали су изузетно велико интересовање за понуду планине, а поред посетиоца, Златибор је био интересантан и за многобројне медије. Поред проспеката којим су могли да се информишу о актуелној и предстојећој понуди планине, посетиоци су имали прилику да уживају у укусима и мирисима златне планине, јер су на штанду служени пршута и сир, као и кувана врућа ракија, што је привукло радознале пролазнике.

Представници ТО Златибор највише су одговарали на питања везана за дочек Нове године, концерте који су организовани на Краљевом тргу, а посетиоце су интересовале и цене смештаја на Златибору за предстојеће празнике и зимски распуст који нам се ближи.

 

ГЗС / ТО Златибор




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.149.009 посета
Тренутно на сајту: 522 посетилац(a)