Најомиљенија дечија аниматорка Ивана Ђоковић Јоксић и у доба короне не стаје: Вечерас онлајн премијера из хотела „Гранд“ на Копаонику 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Најомиљенија дечија аниматорка Ивана Ђоковић Јоксић и у доба короне не стаје: Вечерас онлајн премијера из хотела „Гранд“ на Копаонику
Trenutno na sajtu: 444       |       Podeli:
05.12.2020 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Незаустављива Ивана Ђоковић Јоксић, најомиљенија дечија аниматорка и за време короне не стаје.

Наиме, Ивана је како каже свој рад уозбиљила и још више проширила. Наставља са представама  широм Србије, које уз мере безбедности и ограничен број деце одржава на отвореном.

Припремила је представу са песмицама чији је оригинални арнжман радио студио „Стоп“, а песмица већ сада, како каже прети да буде велики хит, коју ће певати деца широм Србије.

„Увек сам имала високе циљеве, никада за себе нисам говорила да сам професионалац, иаоко то често чујем од других. Професионални рад захтева озбиљна финансијска средства, ја сам само неко ко учи од бољих и ко гаји неограничену љубав према свом послу и деци“, рекла је Ивана за Глас западне Србије.

Вечерас за победу и прикупљен новац за малу Анику, премијерно представа „Цаца Ваша омиљена фаца“ у хотелу „Гранд“ на Копаонику.

Оно што је потребно је да се вечерас сви који то желе укључе уживо на ФБ страницу Анимација деце Весели чуперци, која почиње у 20 часова.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


onlajn premijera ivana djokovic joksic animatorka

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.500.959 посета
Тренутно на сајту: 444 посетилац(a)