СПС позвао Србе на КиМ да гласају за Српску листу 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
СПС позвао Србе на КиМ да гласају за Српску листу
Trenutno na sajtu: 429       |       Podeli:
05.10.2019 | 0 коментар(а)



Посланичка група Социјалистичке партије Србије позвала је Србе који живе на територији

Косова и Метохије да у недељу изађу на изборе и подрже Српску листу јер је то глас за опстанак српског народа на тим просторима.

Шеф посланичке групе СПС, Ђорђе Милићевић, у изјави достављеној медијима, истиче да социјалисти верују да Срби на Косову и Метохији добро знају и препознају шта је њихов интерес и нема потребе да им поједини опозициони лидери о томе говоре из удобних фотеља, не крочивши никада на тло Космета.

"Поједине опозиционе партије коментаришу изјаве председника државе Александра Вучића и министра спољних послова Ивице Дачића, који су позвали српски народ на Косову и Метохији да у недељу изађе на изборе и гласа за Српску листу, говорећи да је то ’страшно’ и да то нису смели да чине", каже Милићевић.

Указује да овде није реч о страху да се "не би кидале везе са Србијом" како ти опозиционари тврде, већ је, каже, овде реч о томе да су и председник Србије, и влада, као и министар спољних послова увек били и јесу уз свој народ, нарочито сада, када се са свих страна угрожава интерес Србије и српског народа који живи на Косову и Метохији.

Милићевић истиче да је читавој јавности добро познато да се и председник Републике, и влада, и министар спољних послова отворено, искрено и свим политичким и дипломатским средствима боре, посебно на међународном плану, пред међународним организацијама, да са мртве тачке помере питање Косова и Метохије и права Срба и српске заједнице на Косову и Метохији.

 

Танјуг

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


izbori kosovo sps djordje milicevic srpska lista

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.495.518 посета
Тренутно на сајту: 430 посетилац(a)