Двери: Одговор теткином сину 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Двери: Одговор теткином сину
Trenutno na sajtu: 311       |       Podeli:
11.02.2018 | 0 коментар(а)



Чачак -Поводом саопштења народног посланика Марка Парезановића, саопштењем се огласила Информативна

 служба Градске организације Двери у Чачку. У саопштењу се наводи

 

,,Нема само Вулин тетку. Има је и Марко Парезановић, само што код Вулина тетка помаже сиромашног министра, а у чачанском случају народни посланик подупире зид тетки без грађевинске дозволе.

Таман кад смо заборавили да СНС има народне посланике из Чачка – јавио се теткин син. Народни посланик СНС Остоја Мијаиловић за две године није се ниједном јавио за реч у Народној скупштини, што је било мудрије од Парезановићеве одлуке да говори.

Парезановић је спреман о свему да прича, у све се разуме, свакога вређа и у свему нађе свој интерес, али једино се не сећа ко га је запослио у ЕПС и да је четири године био верни слуга браће Илића у чачанској власти СНС и НС. Тако ће ускоро, када падне Вучићева власт, негирати да је икада био у напредњацима и тврдити да су то лопови и преваранти као што сада каже за свог бившег коалиционог партнера Велимира Илића.

И ту су њих двојица, „два добра друга, два пријатељаˮ (извињавамо се што је у питању песма Љубе Аличића, а не великог СНС нарко-песника Аце Лукаса), слични као јаје јајету – чим проговоре можеш бити сигуран да то раде да некога вређају и да лажу"  стоји у саопштењу.

 

Информативна служба Градске организације Двери у Чачку

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.364.999 посета
Тренутно на сајту: 311 посетилац(a)