Манифестација „Цептер дива туризма Србије” у Врњачкој Бањи 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Манифестација „Цептер дива туризма Србије” у Врњачкој Бањи
Trenutno na sajtu: 523       |       Podeli:
15.04.2022 | 0 коментар(а)



Врњачка Бања - Манифестација „Цептер дива туризма Србије



и Туристичке организације Врњачка Бања одржаће се ове године други пут заредом у хотелу „Цептер" у том месту, са циљем да промовише културно-историјске и туристичке потенцијале из разних делова Србије.
Такође, као посебно занимљиво, девојка која понесе титулу најлепше представљаће Србију на својеврсном светском шампионату – Светском такмичењу „Miss Tourism International” у малезијској престоници Куала Лумпуру.
„Дива Тоурисм” је континуирана активност која се одржава једном годишње, као културно-национална манифестација која промовише разнолике српске туристичке дестинације, као што су: градови, бање, планине, језера, уз богатство производних лепота, културно-историјског наслеђа, Wellness & Spa центара, скијалишта, конгресних центара, етно-села, туристичких агенција, авио-компанија, хотела итд.", речено је насој редакцији из организације самог догађаја.

Догађај је аутентичан јер на веома занимљив и посебан начин промовише српски туризам на међународној и светској сцени где се промовишу туристички производи.
Такође, као такав припада развоју јавних забавно-рекреативних садржаја у оквиру наше земље.

„Овај догађај оправдава дешавање промовисањем луксуза и лепоте који на нашим просторима датирају још од Римског царства, а признају га све земље у свету", додато је.
Куриозитет читаве ствари је такође у томе што су одеће које ће носити девојке урађене у специфичном стилу по узору на средњи век па све до данас.
Манифестација промовише комплетно национално благо и све лепоте Србије.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.147.890 посета
Тренутно на сајту: 524 посетилац(a)