Ово је један од највећих инфраструктурних пројеката који ће повезати Србију и БиХ 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Ово је један од највећих инфраструктурних пројеката који ће повезати Србију и БиХ
Trenutno na sajtu: 598       |       Podeli:
18.04.2021 | 0 коментар(а)



Ауто-пут Београд-Сарајево први је ауто-пут који ће директно повезати Србију и Босну и Херцеговину, односно Републику Српску, и спада у један од највећих
Фото: РИНА, илустрација

инфраструктурних пројеката у оквиру програма ,,Србија 2025’’. Србија је прошле године кренула у изградњу прве деонице, од Сремске Раче до Кузмина, у дужини од 18 километара, а вредност инвестиције је 220 милиона евра.

У оквиру изградње овог ауто-пута траје и изградња новог моста на Сави у Сремској Рачи, укупне дужине 1.310 метара. Мост се састоји од прилазних бетонских конструкција на левој и десној обали Саве, дужине 530 метара и 450 метара и челичне конструкције над реком дужине 330 метара.

Радове на деоници Кузмин – Сремска Рача, у оквиру изградње ауто-пута Београд – Сарајево изводи турска фирма Ташијапи, која је недавно дала обећање да ће радови завршити до краја 2022. године.

 
 ГЗС/ РИНА

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Auto put srbija bih

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.101.393 посета
Тренутно на сајту: 598 посетилац(a)