Предавање из области технологије прераде јагодастог воћа у Прехрамбено угоститељској школи у Чачку 



 

Предавање из области технологије прераде јагодастог воћа у Прехрамбено угоститељској школи у Чачку
16.09.2019 10:17 | 0 коментар(а)



Чачак - Презентација пројекта „Унапређење технологије гајења, конкурентности и економичности производње јагодастих
Фото: Илустрација

врста воћака као и могућност додавања вредности производу кроз прераду“ који реализује Институт за воћарство Чачак у суорганизацији са Прехрамбено угоститељском школом Чачак и ПССС Чачак и Краљево, а финансира Министарство пољопривреде, шумарстава и водопривреде Републике Србије, одржаће се 20. септембра 2019. године у Прехрамбено угоститељској школи у Чачку, са почетком у 11 сати. Предавања ће бити из области технологије прераде плодова јагодастог воћа у циљу добијања производа са додатном вредношћу.

У оквиру едукције одржаће се два предавања: Прерада воћа ‒ предавач др Олга Митровић и прерада јагодастог воћа у алкохолна пића ‒ предавач др Бранко Поповић

Након предавања биће одржана дискусија о значају прераде плодова јагодастих врста воћака у циљу добијања производа и додавања вредности производу кроз прераду, а тиме и повећање конкурентноси и економичности производње.
Организатори позивају све заинтересоване дa присуствују предавањима.

ГЗС











Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 



























 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
060 5000 150, 032 347 001

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 73.130.032 посета
Тренутно на сајту: 98 посетилац(a)