Обрадовић: За Маринику Тепић патриоте неће да гласају, то је нереално 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Обрадовић: За Маринику Тепић патриоте неће да гласају, то је нереално
Trenutno na sajtu: 342       |       Podeli:
12.10.2021 | 0 коментар(а)



Лидер Двери Бошко Обрадовић оштро је испрозивао шефа Странке слободе и правде (ССП) Драгана Ђиласа и његову
Бошко Обрадовић, фото: ГЗС

потпредседницу Маринику Тепић. Он је поручио да нико из бивше власти не може да победу актуелну власт, а за Тепићеву је оценио да ниједан патриота не би њој дао глас.

- Било ко ко је имао функцију у бившем режиму, па тако ни кандидат попут Маринике Тепић, не може да победи актуелног председника Александра Вучића на изборима. То је нереално - нагласио је Обрадовић гостујући на једној телевизији.

Додао је и да за Тепићеву не би гласале патриоте.

- Можда је ово грубо с моје стране, а ја говорим о својој опозиционој колегиници која ради неке важне ствари и бори се са нама против ове власти, али ја морам да будем реалан да говорим оно што је истина. Дакле, Тепићева, било ко од кандидата из бившег режима, ко је био на власти, ко признаје да је био геноцид у Сребреници, ко признаје независно Косово, ко је за улазак Србије у НАТО, тај нема шансе против Вучића. Не знам како то људи не могу да схвате - додао је Обрадовић.

Он је одбио и предлог дела опозиције око Ђиласа о једној колони, као и идеју да заједнички кандидат опозиције буде нека ванстраначка личност.

ГЗС/ Курир




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


obradovic marinika djilas glasanje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.461.040 посета
Тренутно на сајту: 342 посетилац(a)