Халал до халала, за Милешево цркавица - ДА ЛИ ЈЕ ОВО ПЉАЧКА МЕДИЈСКОГ НОВЦА !? 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Халал до халала, за Милешево цркавица - ДА ЛИ ЈЕ ОВО ПЉАЧКА МЕДИЈСКОГ НОВЦА !?
Trenutno na sajtu: 339       |       Podeli:
18.10.2018 | 0 коментар(а)



Пријепоље – Локални шерифи пре два дана објавили су који медији нису добили средства али тек данас , два дана касније и званични сајт Општине

чиме је стигла потврда наших сумњи да се спрема муљање медијским новцем. Комисија коју је предводио Сеад Тртовац из Новог Пазара, Рејхан Куртовић професор из Лукавице (Сарајево) и новинар Дубровачких вијести и Федералне телевизије (БиХ) Драган Бањац.

По њиховој оцени и решењу које је потписао председник општине Драгољуб Зиндовић седам милиона динара пореских обвезника Пријепоља отишло је :

Телевизији Санџак (Нови Пазар) – 2.100,000 за пројекат ,,Пријепољска хроника 2”,

Медија центар Исламске заједнице ,,Глас ислама” (Нови Пазар) 350 000,

Глобал Солушнс Цомуницатионс доо (Београд) 450 000 за пројекат "Информисање о проблемима ромског народа у пријепољској општини".

Бошњачка културна заједница 100 000 за пројекат ,,Ревија Санџак -оживљавање штампаног издања”.

Срамно је да је једина пријепољска телевизија Форум (за разлику од пазарске тв Санџак која је добила 2.100 000) за пројекат "Осам векова манастира Милешево” добила симболичних 100 000.!!??

Само 50 000 више добио је пријепољски портал ПП Медиа. Није се прославио ни локални лист Полимље који је добио симболична средства својих суграђана с обзиром да је најстарији медиј у овом граду. Глас западне Србије је одбијен.

Све у свему од седам милиона динара које грађани лимске долине одвајају за информисање локалним пријепољским медијима припало је свега 900 000 док је 6.100 000 (шест милиона и сто хиљада динара) отишло медијима ван ове општине.

Да ли је у питању казна медија или лоповлук?

Просто је сувишно писати о свему јер Пријепољци најбоље знају о чему се ради. Постоје сумње да се ради о великој превари и притиску на локалне медије. Подсећамо, пре седам дана једна новинарка брутално је избачена са конференције за штампу јер је кажу, поставила незгодно питање. Нико из локалне власти није се извинио до данас нити осудио поступак функцинера локалне власти. Да ли је све ово јавни интерес Пријепољаца закључите сами, али зарад истине на то питање најпозванији да одговори свакако је председник Зиндовић и Самир Тандир. Да ли су новац за медије требали да деле стручњаци из босанских медија и факултета ако су могли да бирају између седам кандидата за чланове комисије? Процениће грађани веома брзо и верујемо праведно.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


mediji novac projekti zindovi tandir prijepolje pljačka halal

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.474.330 посета
Тренутно на сајту: 339 посетилац(a)