Овогодишња “ПриЧА” помериће границе 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Овогодишња “ПриЧА” помериће границе
Trenutno na sajtu: 353       |       Podeli:
25.07.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Љубитељи рок звука и ове године моћи ће да уживају од 30. до 07. септембра, јер је у том термину заказан фестивал
Фестивал прича један од пет ајвећи рок фестивала у земљи, фото: РИНА

„ПриЧА” који ће бити одржан на више локација.

„Представљање младих бендова у такмичарском духу биће одржано на мањој бини у улици Браће Глишић. Испред Српског Паба и тај део фестивала смо назвали “Прича у лице”. У петак 30. августа наступиће млади бендови из Ужица, Чачка и НиША, а подршку и ветар у леђа новим талентима пружиће бенд “Неверне бебе”, рекла је пр фестивала Жана Ненадовић.

Права музичка посластица догодиће се 06. и 07. септембра на игралишту ФК “Ремонт” где ће своје концерте одржати великани рок сцене „Парни ваљак”, „Хладно пиво”, „Забрањено пушење”.

Фестивал „ПриЧА” настао је 2012. и за седам година успео је да постане један од водећих рок фестивала у земљи.

„Покренули смо нову рок причу у Србији и наишли на добар одговор публике, то нам даје додатни мотив и ветар у леђа да напредујемо и афирмишемо младе таленте”, рекао је Горан Поповић, члан организационог одбора овог фестивала.

Поред феноменалних рок концерата, овогодишњу ПриЧУ ће пратити и бројни пропратни интерсaнтни садржаји.

„Нисмо заборавилиу најмлађе, па ће тако бити организовани рок маскенбал, радионице за децу, концерт балетског студија. Фестивал је породичног карактера, јер је програм прилагођен за све узрасте, али је акценат на малдим људима који желе и имају шта да покажу”, рекла је Жана Ненадовић.

Овај фестивал као и сваке године подржао је град Чачак из чијег буџета су издвојена финаснијска средства.

„Са два и по милиона динара смо помогли ову манифестацију која из године у годину постаје све већа. Оно што је наш приоритет јесте да се сви посетиоци осећају безбедно”, рекао је помоћник градоначелника Чачка, Милан Бојовић.

Да „ПриЧА” има и изузетан туристички значај за град Чачак, потврдио је и директор туристичке организације Војин Јаковљевић.

„Све више нам стижу гости из региона управо на овај фестивал. Циљ нам је да ускоро станемо раме уз раме са „Зајечарском гитаријадом”, рекао је Јаковљевић.

 

РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.863.312 посета
Тренутно на сајту: 354 посетилац(a)