Нови базени у Горњем Милановцу: Оживљава планина Рудник, инвестиција преко 150 милиона 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Нови базени у Горњем Милановцу: Оживљава планина Рудник, инвестиција преко 150 милиона
Trenutno na sajtu: 539       |       Podeli:
04.12.2019 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац – Да се и итекако слуша и поштује воља грађана у Горњем Милановцу доказ су и нови пројекти који ће са реализацијом почети

следеће године када је планирана изградња два велика грађевинска објекта. Један је затворени базен у Горњем Милановцу, а други је изградња отвореног базена на Руднику, који ће са будућим Визиторским центром, умногоме оживети Рудник и његов туристички потенцијал. Вреднсот ове инвестиције је 152,5 милиона динара који ће бити издвојени из буџета општине.

“Поред бројних захтева за инфраструктурно уређивање, наши грађани су се изјаснили да је затворен базен оно што им је изузетно потребно. Ми поштујемо њихову вољу, тако да је у поступку израда делова пројекта за добијање потребних дозвола за изградњу у складу са законом. Радови би трабало да почну почетком следеће грађевинске сезоне”, изјавио је Дејан Ковачевић, прдседник општине Горњи Милановац.

 

Објекат затвореног базена је пројектован као објекат модерне архитектуре који се састоји од централног највишег дела и бочних нижих делова, у централном делу објекта у приземној етажи је позициониран базен димензија 23м/18м са платоима. Комплекс отворених базена на Руднику састојаће се из базена за пливаче и базена за децу.

 

“Предвиђени буџет општине Горњи Милановац за следећу годину је 1,5 милијарди динара. Поред већ поменутих инвестиција новац ће бити уложен у путну инфраструктуру за шта су планирана средства од 276.600.000 динара”, нагласио је Ковачевић.

 

РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.188.496 посета
Тренутно на сајту: 540 посетилац(a)