Сећате ли се војника из Ужица који је зверски псу сломио врат: Сада је брутално претукао старца (80) којем се боре за живот! И то због новца ! 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Сећате ли се војника из Ужица који је зверски псу сломио врат: Сада је брутално претукао старца (80) којем се боре за живот! И то због новца !
Trenutno na sajtu: 372       |       Podeli:
16.12.2018 | 0 коментар(а)



Младић који је згрозио јавност призорима којим у војничкој униформи злоставља псе, још једном је показао своју насилничку нарав

овога пута у цивилу, и то над човеком, немоћним старцем.

Под сумњом да је дан раније у Каћанима код Бањалуке са најмање још једним познаником претукао и опљачкао Остоју Милаковића (80), прошлог петка је у Фочи ухапшен 25-годишњи П.И. из Ужица.

Како се сазнаје, ради се о момку из ужичког села Потпећ, бившем припаднику Војске Србије, о коме се сазнало пошто су објављени снимци на којима он шутира пса у главу.

За саучесника у разбојништву код Бањалуке имао је 17-годишњака из свог села, а у пљачки им је помогла најмање још једна особа за којом полиција БиХ трага.

Сумња се да су у четвртак 6. децембра око подне П. И. и малолетник, пошто су претходно отпутовали у Босну, упали у кућу Остоје Милаковића, који сам живи у Кмећанима, а који је радни век провео у Аустрији и од ове државе прима пензију.

Физички су насрнули на старца, претукли га, направили преметачину по кући и побегли. Украли су му 20 аустријских шилинга и нешто кованог новца.

Смрти која му је претила Милаковић се спасао једва успевши да изађе из куће и позове у помоћ комшије, а права је срећа да су оне, с обзиром да су најближе куће од његове удаљење више од 100 метара, успеле да чују његово запомагање и позову хитну помоћ. Са повредама опасним по живот превежен је у бањалучку болницу. Одмах је почела истрага, а један од главних трагова полицији у БиХ била је изјава мештана да су видели „фићу“ ужичких регистарских ознака. Сутрадан, "фића" је заустављена у Фочи, а Ужичани који су покушали да побегну преко границе и врате се у Србију су ухапшени. Житељи Каћаника испричали су полицији да је у аутомобилу који су приметили било више младића, али о коме се ради за сада је непознато.

 Просто да човек не поверује шта се десило са П. И. Сви смо га знали као доброг, вредног и скромног младића из часне породице. Радио је неко време код Војске а после, колико сам чуо, негде у иностранству. Не знам да ли је истина да ли су он и још један наш комшија претукли тог старца код Бањалуке, али, мислим, ко је спреман да онако крвнички туче животињу спреман је да да претуче и човека - прича за мештанин Потпећа код Ужица. Животињу  П. И. је претукао пре 17. марта 2017. када му је престала служба у Војсци Србије. На снимцима се види како П. И. у војничкој униформи, на задатку у Копненој зони безбедности, прилази псу и крвнички га шутира у главу. Како је објављно, животињи је од ударца сломљен врат. Да је младић из околине Ужица тај који злоставља пса потврдила је донекле и Војска Србије саопштивши да је њему престала професионална служба због повреде прописа о раду.

Због сумње на кривично дело убијање и злостављање животиња полиција у Ужицу поднела је јесенас Основном јавном тужилаштву кривичну пријаву против П. И. који се на саслушању бранио причом да су му пси сметали на извршавању редовних војничких задата. Истом приликом тражио је заштиту полиције „због претњи које добија путем друштвених мрежа после објављених снимака“.

 
ГЗС/ Курир.рс, Блиц




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vojnik pas starac

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.470.605 посета
Тренутно на сајту: 372 посетилац(a)