Дачић о протесту: Потпуни дебакл 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Дачић о протесту: Потпуни дебакл
Trenutno na sajtu: 340       |       Podeli:
13.04.2019 | 0 коментар(а)



Данашњи скуп "1 од 5 милиона" у Београду био је потпуни дебакл пред очима целе српске и
Лидер СПС Ивица Дачић, фото: ГЗС

међународне јавности, поручио је лидер СПС Ивица Дачић.

Он је рекао да је његова странка и раније истицала да Савез за Србију нити има политичке идеје, нити има подршку народа.

"Осим увреда и претњи, ни данас нико није могао да чује ништа о томе за шта се залажу. Идеје немају, народа нигде, очигледно нешто не ваља", констатовао је Дачић и додао:

"Не ваљају лидери који их воде и, ако их не промене, и оволико мало људи за дуго најављиван централни протест опозиције биће највеци скуп који могу да окупе", рекао је Дачић за Тањуг.

Он је као председник СПС истовремено позвао све своје чланове, симпатизере и бираче, као и све грађане, да се окупе на великом скупу у Београду у петак на истом месту, где ће, како је рекао, сви моћи да виде како се говори о будућности Србије.

 

Танјуг / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


DACIC PROTESTI BEOGRAD DEBAKL

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.268.215 посета
Тренутно на сајту: 344 посетилац(a)