Кошаркаше Борца у дуелу са Звездом Чачани ће бодрити на тргу 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu             

 
Кошаркаше Борца у дуелу са Звездом Чачани ће бодрити на тргу
Trenutno na sajtu: 484       |       Podeli:
09.10.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Град Чачак и КК „Борац” Чачак, у сарадњи са ТВ Арена Спорт и Телеком Србија, организују

директан пренос кошаркашке утакмице другог кола АБА лиге, Борац – Црвена звезда, која ће се одиграти у недељу, 11. октобра 2020. године, у 17 часова, у хали КК „Борац".

Како због примене епидемиолошких мера не постоји могућност присуства публике у затвореном простору у хали КК „Борац", град ће, постављањем великог лед екрана на Градском тргу, омогућити суграђанима да на отвореном и у спортској атмосфери прате игру својих љубимаца.

„На тај начин пружићемо подршку нашим момцима и стручном штабу да наставе успешан старт у најјачем регионалном такмичењу за које су се изборили одличним играма и успесима у претходној сезони. Ово је прилика да цела Србија и регион још једном виде где се игра најлепша кошарка и да Чачак има најбољу публику на свету. Позивамо наше суграђане да у недељу од 17 сати, на Градском тргу, сви заједно, у навијачкој атмосфери, пропратимо овај меч”, наводи се у саопштењу градоначелника Милуна Тодоровића.

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


CACAK BORAC KOSRKA CRVENA ZVEZDA UTAKMICA LED EKRAN TRG

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.824.762 посета
Тренутно на сајту: 485 посетилац(a)