Имамо циљ -Дођи на старт 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Имамо циљ -Дођи на старт
Trenutno na sajtu: 373       |       Podeli:
09.10.2019 | 0 коментар(а)



Ивањица - Традиционална акција „Трка за срећније детињство” на Јелића пољу одржаће се 11. октобра са почетком у 10:00 часова.

Ове године прикупљена средства биће употребљена за помоћ у лечењу Ивањичанина Марка Марковића. 

„Трка за срећније детињство” је најмасовнија и најшире прихваћена рекреативно - хуманитарна активност Националног друштва Црвеног крста, усмерена ка остварењу трајног циља – непрекидном подмлађивању и омасовљењу чланства и волонтера. Масовним учешћем у трци деца и млади показују своје опредељење ка здравом начину живота и највишим хуманим вредностима. Купујући стартне бројеве деца и одрасли помажу онима којима је то најпотребније. Цена стартних бројева је 50 динара и могу се купити на штанду у време одржавања трке. Иначе, мото овогодишње трке је „Имамо циљ - Дођи на старт”.

Ову акцију су организовали Спортски савез Ивањица, Црвени крст Ивањица, ОШ „Милинко Кушић“, ОШ „Сретен Лазаревић“, ОШ „Кирило Савић“, Гимназија ,Техничка школа, Дневни центар „Сунце“ и Дневни центар „Отворена врата“.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.505.812 посета
Тренутно на сајту: 374 посетилац(a)