Горња Горевница: нови обрачун плавуша и црнки 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Горња Горевница: нови обрачун плавуша и црнки
Trenutno na sajtu: 340       |       Podeli:
14.06.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Фудбалски клуб Јединство из Горње Горевнице код Чачка успоставља необичну традицију: двобој мајки својих младих играча,

које су подељене на плавуше и црнке и тако излазе на терен да би поделиле мегдан. Ово је већ друга година како се приређује ова необична фудбалска утакмица на игралишту поред Горевничке реке и заказана је за недељу, 16. јуна у 18.00 сати.

Пре тога, у 17.30, биће додељени пехари и медаље кадетима Јединства који су у минулој сезони освојили прво место у својој лиги, пионирима (2. место) и сениорима (4. место). Очекује се да обе екипе и црнке и плавуше, после утакмице сврате на пиво у клупски бифе, такви су фудбалски обичаји у нашем завичају.

РИНА

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.909.071 посета
Тренутно на сајту: 341 посетилац(a)