У Чачку сутра отварање градског базена, а школа пливања од 25. јуна 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni             

 
У Чачку сутра отварање градског базена, а школа пливања од 25. јуна
Trenutno na sajtu: 709       |       Podeli:
17.06.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - ​Све је спремно за почетак нове купалишне сезоне. Капије градских базена
Фото: ГЗС

ће за све посетиоце бити отворене у петак 18. јуна у 8 и 30.

Цена дневне карте је 200 динара, а првог радног дана уместо улазнице, грађани ће моћи да дају добровољни прилог за лечење наше младе суграђанке Нине Перишић.

​Цена сезонске карте је 4000 динара, док ће корисници картице Три плус ову карту моћи да набаве по цени од 2000 динара.

​Један од традиционалних и веома популарних садржаја током купалишне сезоне је и школа пливања. Ове сезоне је СЦ „Младост” организује у сарадњи са Академијом спорта „Каспер”. Планирано је да прва смена школе пливања стартује 25. јуна. Термини школе пливања су од 8 и30 до 10, односно од 18 и 30 до 20 часова.

​За школу пливања се могу пријавити полазници који имају најмање пет година. Пријаве се врше до 24.јуна. Цена је за једно дете 2000 динара. Уколико из исте породице има два полазника плаћају укупно 3000 динара, док је за свако наредно дете школа пливања бесплатна.

Ако буде интересовања организоваће се и група у којој ће се усавршавати стилови пливања. Обуку пливача ће вршити инструктори пливања, а све додатне информације можете добити на број телефона 061/ 21 54 546.

​„Очекујемо успешну сезону, до сада смо обавили све неопходне припремне радње, тако да потпуно спремно очекујемо наше бројне посетиоце. Обезбеђене су спасилачка, редарска и медицинска служба, које ће бити у служби купача. Надамо се и лепом времену и верујем да су пред нама дани који ће протећи у задовољству наших посетилаца” – рекао је директор СЦ „Младост” Милош Стеванић.

​У СЦ „Младост” се надају успешној купалишној сезони, посебно ако се узме у обзир да прошле године фактички није било сезоне. Позивају се сви посетиоци да поштују кућни ред на базенима и тако у сарадњи са службама које ће радити дају допринос успешном и лепом лету на градским базенима. Радно време градског базена је сваког дана од 8 и 30 до 20 часова.

 

 


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


otvaranje bazena cacak skola plivanja

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.392.399 посета
Тренутно на сајту: 709 посетилац(a)