Вулин: Безбедносна ситуација у Ужицу и Пожеги добра 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Вулин: Безбедносна ситуација у Ужицу и Пожеги добра
Trenutno na sajtu: 340       |       Podeli:
26.11.2020 | 0 коментар(а)



Ужице / Пожега - Министар унутрашњих послова у Влади Републике Србије Александар Вулин

обишао је данас припаднике Полицијске управе Ужице и Полицијске станице Пожега, истакавши том приликом да је задовољан безбедносном ситуацијом на том подручју.

Вулин је изразио захвалност полицијским службеницима који свакодневно улажу велики напор да би очували јавни ред и мир и грађани били сигурни.

Министар је нагласио да je приоритет у раду припадника свих полицијских управа борба против организованог криминала, док је посебан акценат стављен и на искорењивање уличног криминала, рекета и вршњачког насиља.

Он је најавио да ће Министарство унутрашњих послова наставити са улагањем у опрему полицијских службеника како би они радили у што бољим условима, додајући да је свако улагање у полицију улагање у квалитет живота сваког од нас.

Вулин је истакао да је поносан на то што грађани имају поверења у полицијске службенике који су увек ту за њих како би се осећали безбедно.

 

Сајт Владе РС / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


uzice pozega mup aleksandar vulin

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.472.961 посета
Тренутно на сајту: 339 посетилац(a)