Измена плана водоснабдевања ЈКСП Топола 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Измена плана водоснабдевања ЈКСП Топола
Trenutno na sajtu: 510       |       Podeli:
29.10.2019 | 0 коментар(а)



Топола – ЈКСП Топола издало је нов план водоснабдевања, за период до 30. октобра, у саопштењу се каже: „Због изузетно

велике потрошње током викенда, принуђени смо да изменимо актуелни План водоснабдевања за период 22 – 30.10.2019. Укључивање на систем села Винча, Пласковац, Липовац и Метеризе одложено је за среду 30.10. у 8 часова. У наведеним насељима, биће обезбеђено водоснабдевање до петка 01.11. до 8 часова (48 часова). Остала сеоска насеља биће прикључивана, по стицању услова. На снази остају вечерње рестрикције за урбани део Тополе, односно од 22-06 часова. Надамо се да ће се хидролошка ситуација поправити наредних дана, имајући у виду прогнозиране падавине и захлађење“, речено је у ЈКСП Топола.

ГЗС/ ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


PLAN vodosnabdevanje topola

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.199.263 посета
Тренутно на сајту: 510 посетилац(a)