Сахрањен нападач, писмо није открило мотив крвавог пира 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu             

 
Сахрањен нападач, писмо није открило мотив крвавог пира
Trenutno na sajtu: 636       |       Podeli:
21.10.2017 | 0 коментар(а)



Прибој - Зашто је Раденко Тришовић (63), пре три дана у Сувом Пољу код Прибојске Бање, тешко повредио бившу супругу Милијану Тришовић (60),

њену сестру Дану Ракетић (63), мајку Дринку Вакиревић (80) и свог пашенога Радојка Ракетића (63), остаје мистерија. Раденко се након злочина обесио, а полиција је у његовом дому пронашла опроштајно писмо, које не открива мотиве крвавог пира.

У међувремену, Министарство за рад, запошљавање борачка и социјална питања спроводи ванредан надзор у прибојском Центру за социјални рад.

Комшија Радојко Раковић каже да је одлично познавао породицу Тришовић, те да још не може да верује шта се десило и која је невоља натерала Раденка да посегне за оружјем, а касније и себи да пресуди.

"Био је миран и тих човек, готово да сам га сваки дан виђао. Његова бивша супруга је радила као наставница руског језика, увек је била спремна да помогне свима у селу, не знам шта му је ово требало да уради", у чуду каже Радојко.

У кући Раденка Тришовића након увиђаја који су спровели припадници МУП ПУ Пријепоље пронађено је опроштајно писмо. Како сазнајемо, у њему се не наводе мотиви и разлози за оно што је учинио већ је само најавио своје самоубиство.

У прибојски Центар за социјални рад стигли су представници Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, где обављају ванредан инспекцијски надзор ове установе. Директор Центра за социјални рад Зоран Полић каже да овој установи, у последњих годину дана, нико од фамилије није пријављивао Раденка за насиље у породици.

"Код нас су дошли представници министарства и обављају једну врсту надзора. Током задњих 12 месеци нико од чланова породице није контактирао са нама. То се дешавало у ранијим годинама када је супруга Милијана пријављивала Раденка, међутим након разговора обављених са њим несугласице би споразумно и мирно решавали", истиче Полић.

Повређени током крвавог пира Раденка Тришовића нису животно угрожени. Пашеног нападача Радојко Ракетић задобио је прострелну рану ватреним оружјем, а после збрињавања у ужичкој болници његово стање је стабилно.

"Ракетић се, као и бивша супруга нападача Миљана Тришовић, налази на Одељењу интензивне неге у Ужицу. Она је задобила један убод ножем и опоравља се од тешких повреда", објаснила је портпарол Здравственог центра Ужице, Данијела Васиљевић.

Остали повређени, свастика нападача Дана Ракетић и ташта Дринка Вакиревић, због посекотина су збринути у прибојској болници.

САХРАЊЕН НА СЕОСКОМ ГРОБЉУ

Раденко Тришовић сахрањен је у петак на гробљу у Сувом Пољу. Место где ће почивати недалеко је од куће у којој је починио крвави пир, односно где се обесио.

Новости/Алем Ровчанион




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.849.865 посета
Тренутно на сајту: 636 посетилац(a)