Изложба „Звук лампаша“ у Ивањици 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Изложба „Звук лампаша“ у Ивањици
Trenutno na sajtu: 402       |       Podeli:
19.09.2018 | 0 коментар(а)



Ивањица - У Галерији Дома културе Ивањица, у петак 28. септембра са почетком у 19.30 часова, биће отворена изложба

„Звук лампаша“, саопштено је на званичном сајту општине Ивањица.

Ова занимљива изложба, приказује колекцију старих радио „лампаша“ које је годинама брижљиво прикупљао и рестаурирао Драган Јовичић и тако постао власник највеће колекције ових радија у Србији.

Некада драгоцене кућне справе у којима су, по веровању деце, живели „мали људи“, ови радио-апарати су, након неколико деценија одолевања, постали колекционарски примерци или предмети музејских збирки. Старински радио-апарати носе дозу „ексклузивитета“ јер су попут комада антиквитетног намештаја и подсећају на породичну историју.

Посетиоци ће изложбу у Дому културе Ивањица моћи да виде до 10. октобра 2018. год. На отварању изложбе биће приказан и документарни филм посвећен Драгану Јовичићу и његовој колекцији старих лампаша.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.457.595 посета
Тренутно на сајту: 403 посетилац(a)