Непажња дрвосеча изазвала несрећу: Дрво пало на аутомобил у покрету и усмртило мушкарца 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Непажња дрвосеча изазвала несрећу: Дрво пало на аутомобил у покрету и усмртило мушкарца
Trenutno na sajtu: 489       |       Podeli:
26.01.2020 | 0 коментар(а)



Пријепоље - У атару села Брајковац, код Пријепоља, у шуми, приликом сече дрва, пало је стабло на возило “голф” које је било у

покрету и том приликом на лицу места настрадао је средовечни човек док је друго лице, које се налазило у ауту, са повредама збринуто у локалној болници, сазнаје пријепољски портал “ПП Медиа”.

Према незваничним информацијама, дрвосече које су секле шуму, непосредно уз сеоски пут, нису приметиле возило које се кретало друмом те су обориле веће стабло које је пало директно на ауто и потпуно га смрскало. Од задобијених повреда једно лице је преминуло на лицу места, док је друга особа са повредама по целом телу хоспитализована у Општој болници у Пријепољу.

Несрећа се догодила у недељу током поподневних часова. Тачне околности под којима је страдао мушкарац утврдиће надлежни државни органи.

ГЗС/ Новости, А. Ровчанин




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


nesreca drvosece smrt vozilo

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.333.310 посета
Тренутно на сајту: 490 посетилац(a)