Да није жалосно било би смешно: Пријепољска власт се правдала грађанима Прибоја!? 



 
Да није жалосно било би смешно: Пријепољска власт се правдала грађанима Прибоја!?
Trenutno na sajtu: 383       |       Podeli:
30.10.2018 | 0 коментар(а)



Пријепоље , Прибој - Гледаоци телевизије Прибој остали су синоћ у шоку када се на екранима
Пријепољско руководство "полаже рачуне" Прибојцима, фото: ГЗС

њихове локалне телевизије појавила комплетна пријепољска коалиција која је грађане Прибоја уместо Пријепоља покушала да убеди како су они дивни људи, да нису поткрадали грађане и да грађани Пријепоља одлично живе и имају најбољу власт, само они тога нису свесни.

Више од сат времена упирао се Тандир да објасни да су прозори од 100 000 динара по комаду вредна инвестиција, Кијановић да нема везе са новцем од поплава, нити да је дужан Бахрији, др Садовића како се куне у коалицију у име странке коју је основао Бахрија.

Нема објашњења од Зиндовића где је отишло 40 милиона од пута за Сељашњицу, како је катастрофално изгубио изборе за Савете месних заједница у Пријепољу, где због обавеза није стигао чак ни кандидате да предложи, зашто су се највећи привредници побунили против њега...

фото: Глас западне Србије

И свима њима одреда не ваљају пријепољски медији, вероватно забог тога што њихове тетке, фотеље, поплаве и поразе нису хтели да прогласе у победе и успешне инвестиције.

И како то да од четри пријепољска медија ни један није по вољи, па намучена власт мора да се ломата преко пештерског брда до Пазара, или да из сигурног прибојског рова прекоравају своје Пријепољце.

Подсећамо их да се та демократска и чврста творевина коју називају коалицијом још увек није извинила новинарки листа Полимље коју су на најбруталнији начин избацили са конференције за медије, да су затворили седнице Општинског већа за јавност, избацивши медије како рекоше због тесног простора, да нема одговора ни на једно постављено питање како се троши новац узет од грађана.

Морао би Зиндовић да објасни да ли је тачно да је молио чачанског медијског мага који је већ једном штампао дивље новине, да каже колико кошта рушење Гласа западне Србије и зашто?

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


PRIBOJ PRIJEPOLJE RUKOVODSTVO MEDIJI TELEVIZIJA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.819.537 посета
Тренутно на сајту: 382 посетилац(a)