Журке и кафиће заменили уличним тркама, невиђена бахатост младих возача у Чачку 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Журке и кафиће заменили уличним тркама, невиђена бахатост младих возача у Чачку
Trenutno na sajtu: 335       |       Podeli:
27.03.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Корона вирус затворио је кафиће, али омладина очигледно не одустаје од провода, па се довијају на разне начине. Један од њих је, може се рећи,
Журке и кафиће заменили уличним тркама, фото: РИНА

поприлично бахат. Код градског бедема у Чачку месецима уназад становници тог дела града приметили су окупљање младих, који ту прво паркирају своја возила, а затим "журка" почиње, пише агенција РИНА.

"Викендом је ту и око 30 аутомобила, након што се окупе, креће дрифтовање. Ту је у близини пешачка зона, па није нимало свеједно ако се задесите у шетњи. Често се дешава да се неколико њих у исто време "потписује под ручном". Верујте да то изгледа, али и звучи као у акционим филмовима. Страх нас је да се у то време надјемо ван куће, али страх нас је и за њих, јер та бахатост у вожњи заиста изгледа језиво кад је посматрате са стране", рекао је један од очевидаца за РИНУ.

Међутим, ту није крај. Након што ноћ мало одмакне и смањи се фрекфенција саобраћаја и пешака, возачи почињу да се тркају и то ка центру града, што је додатна опасност.

Журке и кафиће заменили уличним тркама, фото: РИНА

"Након 22 сата чује се турирање мотора, а затим тркање. Деоница којим се крећу ја јако кратка, непуних 100 метара и онда се после само пар секунди чује њихово нагло кочење, а затим настављају ка центру града. До мене је стигла информација да се трке касније организују и на неколико других локација у граду. Јасно је да је цела ова ситуација младима одузела много тога, али је недопустиво да им ово буде вид забаве, јер на тај начин могу да угрозе и себе и друге", каже Чачанин.

Становници овог дела града на Морави истичу да само пуком срећом до сада није дошло до већег инцидента и да је питања дана, ако се оваква окупљања наставе. Оно што је приметно да осим возила чачанских таблица, на тркама учествују возила која имају регистарске ознаке оближњих општина у градова.

ГЗС/ РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Ulicni vozaci trke saobracaj

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.519.192 посета
Тренутно на сајту: 336 посетилац(a)