Звезда победила Младост у Лучанима 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Звезда победила Младост у Лучанима
Trenutno na sajtu: 398       |       Podeli:
07.03.2019 | 0 коментар(а)



Лучани - Црвена звезда је у Лучанима стигла до 22. победе савладавши екипу Младост резултатом 3:1 (2:0). Према речима тренера

црвено-белих Владана Милојевића јуче је одиграна једна лепа фудбалска представа.

„Што се тиче самог тока утакмице, контролисали смо ток игре цело време, што је показао и резултат. Не знамо шта би било да је Младост реализовала једанаестерац, у сваком случају тамо где смо могли да решимо ситуацију боље да дамо трећи гол. Младост се вртила у игру, искусна екипа, похвале за Нешка јер не можете овде никада да се опустите. Не знате да ли је тај резултат довољан, јер смо видели доста промене система у току утакмице. Тешко је играти против њих. Са друге стране мислим да смо заслужили победу. Окрећемо се даље, већ у суботу имамо утакмицу. Надамо се да ћемо се видети у плејофу и опет играти”, рекао је Милојевић.

Шеф стручног штаба Младости Нешко Миловановић рекао је да су гледајући дерби видели да је Звезда ушла са два шпица у друго полувреме, па смо ми због тога пробали са три штопера у другом полувремену.

„Вежбали смо претходних дана, али смо деловали мало раштимовано у том периоду. Првих 25 минута, сматрам да је Радивојевић требало да боље реагује у једанаестерцу. Звезда је у првом полувремену имала три до четири шансе и контролисала је утакмицу, дала нам је два гола а могли су и још док нисмо извршили неке измене. Тај кобан једанаестерац је могао раније можда да нас уведе у утакмицу, али није. У друго полувреме смо ушли онако како ја волим, смањили смо резултат на 2:1 кроз игру. Честитао би Звезди на доброј игри и заслужена победа и надам се да ћемо у плејофу да одиграмо још једну утакмицу”, казао је Миловановић.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.498.680 посета
Тренутно на сајту: 399 посетилац(a)