Опредељена средства за здравствене установе и одбрану од поплава 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Опредељена средства за здравствене установе и одбрану од поплава
Trenutno na sajtu: 519       |       Podeli:
23.04.2020 | 0 коментар(а)



Чачак – На седници Градског већа града Чачка утврђен је предлог одбране од поплава за ову
Милун Тодоровић, градоначелник Чачка, фото: ГЗС

годину и за те намене опредељено је десет милиона динара и  већ од следеће недеље се креће са реализацијом ових активности који обухватају водотокове другог реда и који нису у ингеренцији Србија вода.
„Усвојили смо извештај о раду Установе „Коста Новаковић“ за 2019. годину и донели решење о прибављању у јавну својину без накнаде 289 метара квадратних простора код Агрономског факултета за потребе гасне котларнице  која ће заменити котларницу на мазут “ , рекао је Тодоровић.

Он је додао да је донето решење  о експропријацији од 49 метара квадратних објеката у граду Чачку и да ће дезинфекциони тунел који се налази испред Опште болнице бити смештен у објекат Цивилне заштите, по завршетку ванредног стања.
“ Средства из сталне буџетске резерве у износу од 360.000 динара  опредељена су за три лица која су претрпела штету у пожарима, док је 3.000.000 динара издвојено за ЗЗЈЗ, Општу болницу и Дом здравља, додао је Тодоровић.








ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


MILUN TODOROVIC SEDNICA BUDZET GRADSKO VECE

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.264.795 посета
Тренутно на сајту: 519 посетилац(a)