Јубиларни 10. Ски опенинг на Копаонику уз Јелену Карлеушу и Ацу Лукаса 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Јубиларни 10. Ски опенинг на Копаонику уз Јелену Карлеушу и Ацу Лукаса
Trenutno na sajtu: 484       |       Podeli:
12.11.2019 | 0 коментар(а)



Десети Ски Опенинг на Копаонику ове године одржава се од 5. до 8. децембра. Зимска сезона 2019/2020.

биће отворена уз жељно очекивано прво скијање и највећу журку у великој дворани Hотела „Гранд”.

За незаборавни провод на самом отварању 6. децембра биће задужен Аца Лукас познат по најбољим журкама на Балкану, а уз њега и популарни Мега Банд. Друге вечери 7. децембра свој наступ ће забележити једна од наших највећих музичких звезда Јелена Карлеуша, а поред ње ће наступити и познати клупски певач Ненад Цвијетић. Извођачи су већ најавили спектакуларне наступе, а концерти ће бити реализовани у организацији врхунске продукције Skymusic.

На Копаонику се очекује више од 10 хиљада гостију и већ сада се за овај догађај тражи место више. Уз Ски Опенинг пакет, само за госте хотела Гранд обезбеђен је и гратис дводневни ски пас, док ће остали посетиоци моћи да скијају уз промотивни попуст за ски карте на отварању сезоне.
Карте за концерте Јелене Карлеуше и Аце Лукаса бесплатне су за госте хотела Гранд, док их остали посетиоци могу набавити преко сајта  musicweek.rs/Ski-opening по цени од 2.000 динара по вечери или од 3.000 динара за оба наступа.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ski opening kopaonik jelena karleusa aca lukas

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.424.253 посета
Тренутно на сајту: 484 посетилац(a)