Данас до 19 степени, од недеље осетно хладније 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Данас до 19 степени, од недеље осетно хладније
Trenutno na sajtu: 447       |       Podeli:
15.03.2018 | 0 коментар(а)



У Србији ће данас бити променљиво облачно, понегде са кишом, док ће следеће недеље бити осетно хладније са падом температуре

и до 15 степени и снегом у брдско-планинским пределима.

Према прогнози РХМЗ, данас ће у јутарњим сатима бити променљиво облачно, пре подне још понегде на југоистоку краткотрајна киша, на северу претежно сунчано.

Ветар ће бити слаб, променљивог смера. Најнижа температура од 3 до 8 Ц, највиша од 14 до 19 степени Целзијуса.

У току ноћи у свим крајевима очекује се наоблачење, после поноћи киша.

И у Београду ће данас бити претежно сунчано са слабим ветром променљивог смера. Најнижа температура 5, највиша 17 степени. У току ноћи наоблачење, после поноћи киша.

За петак и суботу предви]а се облачно с кишом, у суботу на југозападу, југу и југоистоку и са пљусковима и грмљавином. У кошавском подруцју и на планинама јак и олујни јужни и југоисточни ветар.

Од недеље се очекује осетно хладније време и пад температуре за 10 до 15 степени, местимично са кишом и влажним снегом, у брдско-планинским пределима са стварањем снежног покривача. Мањи снежни покривач очекује се понегде и у нижим пределима.

У недељу ће бити облачно, у северним и централним деловима осетно хладније уз умерен и јак северозападни ветар, местимично киса. У брдско-планинским пределима снег, краткотрајан снег понегде и у нижим пределима.

Од понедељка облачно и хладно, местимично киша и влажан снег, у брдско-планинским пределима стварање снежног покривача. Мањи снежни покривач понегде се очекује и у нижим пределима.

Извор: Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.771.942 посета
Тренутно на сајту: 447 посетилац(a)