СНС у Пријепољу одржао завршну конвенцију на отвореном. Бабић: осећа се велика енергија, хвала Пријепољци 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
СНС у Пријепољу одржао завршну конвенцију на отвореном. Бабић: осећа се велика енергија, хвала Пријепољци
Trenutno na sajtu: 416       |       Podeli:
18.06.2020 | 0 коментар(а)



Пријепоље - На платоу испред Дома културе у Пријепопољу, одржан је велики завршни скуп на којем су говорили представници коaлиције,



која се под називом "Александар Вучић, Ивица Дачић - За нашу децу" налази на изборној листи под редним бројем 3.

Први на листи и кандидат за председника општине Владимир Бабић је обраћајући се присутним грађанима казао да се не сме посустати као и да ова коалиција мора да победи, пре свега због деце Пријепоља.

"Пријепоље мора коначно да крене путем привредног развоја, да би држало корак са развијеним општинама Србије. Бићемо вредни и истрaјни и решаваћемо све проблеме у општини Пријепоље. И Србија је кренула напред захваљујући Александру Вучићу и Влади РС, па зашто ми да не идемо у корак са њима", нагласио је Владимир Бабић.

Он је подсетио да је Пријепоље некада било лидер у Полимљу, али да су га у протеклим годинама све општине претекле.

"Многе ствари раде боље од нас, почели су на време, а ево сада морамо од њих да учимо, да нам покажу како треба, али обећавам да ћемо бити вредни, упорни и истрајни и решаваћемо све проблеме", казао је кандидат за председника општине Пријепоље Владимир Бабић.

Он је позвао све Пријепољце да им у тим намерама помогну тако што ће им дати поверење на предстојећим локалним изборима

Кандидат за председника општине Пријепоље Владимир Бабић, фото: ГЗС

Присутним грађанима обратио се и координатор СНС за Златиборски округ Крсто Јањушевић који је истакао да нема проблема за који се не може наћи решење.

Он је нагласио да је много размишљао о томе шта да каже на овом скупу, јер се некада од Пријепољаца учило о "приватлуку", од њих се, казао је Јањушевић, преписивало, а сада се Пријепоље нашло у незавидној ситуацији.

"То је зато што су сви који су нешто вредели остали напољу, нису смели да кажу своју идеју, јер су били конкуренција. Исти овај Владе је, чим је препознат, као неко ко има идеје први најурен из странке", подсетио је Јањушевић.

Он је казао да Бабић са својим тимом жели све да саслуша, али и да нико не може да каже да проблем депоније не може да се реши, јер је наводно стигао неки папир, као и да се све до сада сводило на то да нешто не може, али да је посао будуће власти да објасни народу како нешто може да се уради.

"Не желим депонију која прља Лим, која прља Дрину, депонију која трује све грађане Пријепоља. Не желим смеће поред гроба Светог Саве. Депонија ће једног дана постати парк јер Пријепољци су Србији дали велики број познатих имена и великих људи и Пријепоље треба вратити идејама Пријепољаца. Да направимо енергију којом ћемо све проблеме решити. Наша коалиција објасниће само како нешто може, нема нерешевих проблема", рекао је Јањушевић.

Координатор СНС за Златиборски округ Крсто Јањушевић, фото: ГЗС

Јањушевић је истакао да у вишенационалној средини као што је Пријепоље сви најбољи морају подједнако бити заступљени у власти, а основни услов је да воле Пријепоље и његове грађане. 

"Чујем ових дана, неки се представљају као нови прeдседници општина и причају шта ће да раде када дођу на власт. Изгледа да су заборавили да су четири године били на власти", казао је Лазар Рвовић, председник суседне општине Прибој поздрављајујћи присутне.

Председник општине Прибој Лазар Рвовић, фото: ГЗС

Веома је занимљиво да је СНС први пут организовала овако велики скуп који је окупио више од хиљаду грађана и да се, како многи сматрају осећа јака енергија. Са сигурношћу се може рећи да је ова странка у Пријепољу после дужег низа година таворења поново на ногама.

На скупу су говорили и представници странака које чине коалицију, Љубиша Васојевић (ПУПС), Зоран Деспотовић (СРС) и Станко Кијановић (СПС).

 

 

ГЗС 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepole sns vladimir babic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.935.238 посета
Тренутно на сајту: 417 посетилац(a)