Прва берза ситних животиња у Гучи (ВИДЕО) 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Прва берза ситних животиња у Гучи (ВИДЕО)
Trenutno na sajtu: 403       |       Podeli:
16.09.2021 | 0 коментар(а)



Гуча - Удружење одгајивача ситних животиња Драгачево из Гуче организује прву велику изложбу ситних животиња.

Манифестација се одржава у недељу 26.09. 2021. године од 05 до 14 часова на платоу испред Дома трубача.

Организатори позивају колеге одгајиваче, љубитеље животиња, суграђане, родитеље са децом да посете манифестацију. Деца не плаћају улаз, за одрасле је он 100 динара, док излагачи плаћају 200 динара.

Манифестација је и туристичког карактера са циљем да посетиоци упознају Гучу и Драгачево и ван фестивала Сабор трубача. Посетиоци ће имати прилику да виде, упознају или пак себи купе расне и украсне кокошке, папагаје, канаринце, зебе, украсне и товне куниће, морке, украсне и домаће патке, гуске, ћурке, паунове, украсне фазане, хрчек, морске прасиће, корњаче,разне врсте голубова и остале врсте ретких ситних животиња које само на берзама овог типа могу да се виде.

Такође битна информација за све грађане да уколико се баве узгојем ситних животиња исте могу изложити на берзи ако желе да их продају и мењају. Организатор је обезбедио бесплатан доручак и сувенире за све излагаче.

ГЗС





PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.390.089 посета
Тренутно на сајту: 404 посетилац(a)