Освајачи медаља у посети општини 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Освајачи медаља у посети општини
Trenutno na sajtu: 579       |       Podeli:
07.07.2017 | 0 коментар(а)



Топола - Данас је у скупштинској сали Општине приређен пријем за младе каратисте репрезентативце

КК „Карађорђе“, освајаче медаља на недавно завршеном 12. Светском WKC првенству у Београду.

Каратисте и њихове тренере Ранка Шолића и Марјана Торбицу поздравили су и честитали им на успеху председник општине Драган Живановић, председник Скупштине општине Драган Јовановић и председник општинског Спортског завеза Дарко Рељић.

Општина ће овим, пре свега скромним младим људима, обезбедити сезонске карте на неком од два базена – Бајкал у Тополи, односно Сунчани брег у Овсишту.

На првенству је учествовало око 550 каратиста из 14 земаља. Такмичења су одржана у београдској хали спортова „Ранко Жеравица“.

Председник СО Топола Драган Јовановић, фото: ОУ Топола

Освајачи медаља из КК „Карађорђе“ су Теодора Димитријевић која је освојила треће место у категорији 8 - 9 кате, Софронијевић Николија са освојеним другим местом у категорији 10 - 11 кате, Шабан Теодора победница у категорији 12-13 кате и Вучковић Анастасија која је заузела треће место у категорији 15-17 кате.

Дечаци су такође били успешни па је Шћекић Огњен заузео друго место појединачно - категорија +55 кг и прво место екипно, Еић Александар заузео је трее место сениори - борбе екипно.

Успех каратиста из Тополе увећан је и податком да је један од тренера државне репрезентације и на овом значајном такмичењу био Шолић Ранко. О квалитету његовог рада са младима сведочи и број медаља који је на овој светској смотри каратиста знатно увећан у односу на исто такмичење из 2014. године у Минхену. Тада је репрезентацију Србије освојила две медаље, бронзу појединачно и сребро екипно а за тњих се изборио Шолић Стефан.

 

М. Лазаревић / Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.206.093 посета
Тренутно на сајту: 579 посетилац(a)