Двери: Породична шетња на Крстовдан као одговор геј паради 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Двери: Породична шетња на Крстовдан као одговор геј паради
Trenutno na sajtu: 469       |       Podeli:
23.09.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – У Дверима и поред бројних демантовања, тврде да ће у петак у граду на Морави бити одржана геј парада.

“Из наших добро проверених извора сазнали смо да ће група плаћеника са својим страним менторима доћи, раширити заставу дугиних боја и под будном полицијском заштитом проштетати нашим главним улицама”, рекао је на конференцији за новинаре проф Владимир Димитријевић члан политичког савета Двери и додао да су спремили свој одговор, на ову, како су рекли, неприродну манифестацију која шаље погрешну поруку.

“У петак, на Крстовдан у 18 часова одржаћемо породично окупљање, да посведочимо како Чачак не прихвата идеологију хомосексуализма. Зато позивам све људе да дођу, прошетају како би пропагирали праве животне и породичне вредности”, рекао је Димитријевић.

Конференцији су присуствовали и народни посланици српског покрета Двери, Марија Јањушевић и Драган Весовић.

“Двери указују на овај сценарио који се тренутно дешава у Србији већ 15 година. Хомосексуалце нико не угрожава, али зато можемо да видимо њихов невиђени марш кроз све државне институције и сваке године они иду све даље. Док СНС није дошао на власт овога није било. Ја сам из Краљева, и у мом граду нико није знао ни да ће бути одржана парада, само су се појавили”, рекао је Драган Весовић.

Јањушевићева је поручила свим припадницима геј популације да треба да знају како је толеранција двосмеран процес.

“Нећемо дозволити да на било какав начин ускраћују наше право и зато ћемо на нашем породичном окупљању показату да нас има више и очекујем да ће на Крстовдан из Чачка бити послата лепа слика у свет”, рекла је Марија Јањушевић.

РИНА

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


dveri gej parada cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.198.195 посета
Тренутно на сајту: 470 посетилац(a)