Пас луталица напао малолетно лице у дворишту Техничке школе 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Пас луталица напао малолетно лице у дворишту Техничке школе
Trenutno na sajtu: 433       |       Podeli:
08.03.2019 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Одељењу за инспекцијске послове општине Горњи Милановац јутрос
Илустрација, фото: ГЗС

је пријављен напад од стране пса луталице на малолетно лице у дворишту ТШ „Јован Жујовић“.

Комунални редар је одмах по пријави изашао на терен где је констатовано да је у заједничком дворишту ЕТШ „Књаз Милош“ и ТШ „Јован Жујовић“ пас луталица ујео малолетно лице за десну руку испод лакта. Родитељ је дете одмах одвео код лекара где му је указана потребна помоћ.

Како је комуналном редару испричало малолетно лице које је претрпело напад, напао га је пас који је први пут био у дворишту школе.

Општина Горњи Милановац закључила је Уговор о пружању услуга за хумано хватање паса луталица са ЈКП „Комуналац“ из Чачка. Ово предузеће је од почетка године укупно ухватило 67 паса луталица, за шта је из општинског буџета издвојено укупно 330.000,00 динара.

Последње хумано хватање било је у среду 06. марта 2019. године, а наредно ће бити у понедељак 11. марта. Иако су школска дворишта обилажена и у претходној акцији, у понедељак ће посебан акценат бити стављен на сва школска дворишта и њихову околину.

Општина Горњи Милановац одговорно и са великом пажњом се посвећује решавању проблема паса луталица, а као доказ за то је и 40% мање напада и уједа у односу на исти период претходне године.

 

 

 

Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


gornji milanovac pas lutalica napad skola maloletnik

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.429.924 посета
Тренутно на сајту: 434 посетилац(a)