Кадет „Борца” Бошко Величић првак Србије у Цикло кросу 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Кадет „Борца” Бошко Величић првак Србије у Цикло кросу
Trenutno na sajtu: 554       |       Podeli:
09.02.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - На првенству Србије у Цикло кросу, кадет „Борца” Бошко Величић окитио се титулом Првака Србије.

Титулу првака освојио је и МАСТЕРС-Ц, Бојан Васовић. На првенству додељени су трофеји победницима Купа Србије за 2020.годину, у коме је „Борац” победио код сениора и у конкуренцији полетараца.

Куп Србије сениори прво место, фото: БК „Борац”

Првенство је одржано у недељу 07. фебруара на Сребрном језеру. Бициклисти Борца наступили су само са такмичарима који су имали објективне шансе за висок пласман и који имају афинитета за ту дисциплину. У категорији кадета, која је била најмасовнија категорија, наступио је Бошко Величић и веома убедљиво освојио прво место.

Првенство Србије Цикло крос Мастерс 2021, фото: БК „Борац”

У категорији јуниора наступио је Дејан Цогољевић, од кога се очекивала медаља, али овај пут на свом првом јуниорском наступу освојио је четврто место. У категорији такмичара МАСТЕРС-Ц, преко 50године, Бојан Васовић освојио је прво место, док је у апсолутној категорији освојио друго место.

Бошко Величић побеђује, првенство Србије у Цикло кросу, фото: БК „Борац”


У оквиру церемонијала проглашења победника извршено је и проглашење победника Купа Србије за 2020.годину. Бициклистима „Борца” припали су пехари за победе у појединачној конкуренцији у категорији сениора Марку Даниловићу и у категорији полетараца Стефану Вучићевићу, а у категорији кадета друго место освојио је Дејан Цогољевић. У екипној конкуренцији победници Купа су сениори и полетарци Борца, а друго место освојили су кадети.

Првенство Србије Цикло крос кадети 2021, фото: БК „Борац”


Репрезентативци „Борца” у сениорској конкуренцији Марко Даниловић и Стефан Стефановић нису присуствовали проглашењу Купа, јер се налазе на тронедељним припремама у Турској. Они ће у оквиру припрема имати и пет трка из календара Еуро тура. Припреме су организоване у сарадњи са Бициклистичким клубом „МЕТАЛАЦ” из Краљева и финансирају се из сопствених извора.


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ciklo kros prvenstvo bk borac

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.214.852 посета
Тренутно на сајту: 555 посетилац(a)