Алексић: Опозиција наставља са бојкотом, Гојковић обесмислила рад Скупштине 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Алексић: Опозиција наставља са бојкотом, Гојковић обесмислила рад Скупштине
Trenutno na sajtu: 514       |       Podeli:
26.07.2019 | 0 коментар(а)



Потпредседник Народне странке и посланик у Скупштини Србије Мирослав Алексић изјавио је да ће део

посланика опозиције наставити са бојкотом парламента све док се на функцији председнице налази Маја Гојковић, јер је она обесмислила његов рад.

Нису се стекли услови да се у парламенту ради, а особа која је деградирала и унизила тај дом је председница парламента Маја Гојковић, рекао је Алексић на конференцији за новинаре у Скупштини Србије.

О Кодексу понашања и предлогу новог Пословника о раду можемо разговарати само са другим председником парламента, нагласио је он.

Алексић је, пошто је данас последњи четвртак у месецу и министри на челу са премијерком Аном Брнабић ће одговарати на питања посланика, поставио у холу парламента десетак питања за које верује да ће му одговорити.

Он је затражио одговор надлежних органа да ли ће реаговати на текст "Омча за Србију", у којој се најављује убиство једног од лидера опозиције, да ли ће надлежни органи саслушати Синишу Малог због навода КРИК да ли је његов рођени брат у вези са фирмом "Миленијум тим" и да ли ће Влада Србије прихватити "румунски модел" плата за лекаре.

Алексић је рекао и да је у среду био у Краљеву, у 13:30 сати на аеродрому "Морава" који ради само средом од 12 до 14 сати, где сем службеника нема никога, нити једног путника или авиокомпаније.

Да ли је отварање тог аеродрома повезано са хотелом "Тонанти" у Врњачкој бањи, чији је власник Дарко Ђуровић, син Дмитра Ђуровића који је повезан са министром Небојшом Стефановићем и његовим оцем Бранком, питао је Алексић.

Према речима Алексића, тај хотел је од Министарства привреде, кроз Развојну агенцију Србије у јануару ове гдине добио 1,7 милиона евра подстицаја за развој туризма.

Он је питао и министарку Зорану Михајловић зашто је део Моравског коридора, од Појата до Прељина, поскупео за 300 милиона евра, као и докле је стигла истрага БИА о урушавању потпорног зида у Грделичкој клисури.

Докле је стигла и истрага убиства Оливера Ивановића и да ли ће БИА да ради свој посао или ће се бавити прислушкивањем и праћењем опозиционих лидера, као што је то био случај у Новом Саду са Вуком Јеремићем, истакао је Алексић.

Алексића је интересовала и колико је инвестирала Србија, а колико арапски партнери у пројекат "Београд на води", наводећи да се ради "о највећој праоници пара у Европи".

ГЗС/ ФоНет




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


aleksic opozicija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.511.453 посета
Тренутно на сајту: 513 посетилац(a)