Таковске цвети: Расписан конкурс за 4. Међународни сусрет варошких позоришта 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Таковске цвети: Расписан конкурс за 4. Међународни сусрет варошких позоришта
Trenutno na sajtu: 311       |       Podeli:
10.05.2022 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Милановачко позориште расписало је конкурс „Таковске цвети“ – Четврти међународни сусрет варошких позоришта који


ће од 11. – 17. јула 2022. године бити одржан у Горњем Милановцу.
Право учешћа на Конкурсу имају непрофесионална позоришта не само из Републике Србије, Републике Српске већ и аматерске позоришне трупе из региона.
Конкурс је отворен до 15. јуна 2022. године, а позоришта за Сусрет могу да пријаве једну представу. Пријава подразумева попуњен званични формулар Сусрета и снимак представе са којом се конкурише. Пријавни формулар и Правилник Сусрета, позоришта могу преузети са сајта Организатора.

Заинтересоване трупе, пријаве могу слати електронским путем (е – маил: милановацкопозористе@гмаил.цом) или поштом на адресу МИЛАНОВАЧКО ПОЗОРИШТЕ ; Милоша Великог 32а ; 32300 Горњи Милановац.
Учеснике Сусрета организатор ће објавити до 25. јуна 2022. године.
Одабир представа обавиће Бранко Кнежевић, редитељ и глумац Милановачког позоришта, а најбоље међу најбољима прогласиће Рајко Ракићевић, позоришни и телевизијски редитељ
Награда: „ТАКОВСКЕ ЦВЕТИ” припашће за најбољу представу. Уз плакету и диплому „ТАКОВСКЕ ЦВЕТИ” најбољој представи припашће и новчани део награде у бруто износу од 60.000 динара (ансамбл). Плакета и диплома ТАКОВСКЕ ЦВЕТИ додељују се за: најбољу мушку и женску улогу, најбољег младом глумца Сусрета, као и најбољој представи по оцени Жирија публике – жирија у сенци (за ове плакете и дипломе нису предвиђене новчане награде).

Трошкове пута и транспорта сноси свака позоришна трупа за свој ансамбл; Сви учесници Сусрета имају обезбеђену коктел-закуску по завршеној представи, а позоришни ансамбли који су удаљени више од 250 километара од Горњег Милановца имају обезбјеђено преноћиште.
Трошкове награда, пропаганде, жирија и остале трошкове Сусрета сноси организатор.
Представе ће се изводити у Великој сали Културног центра – Горњи Милановац.

 

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


TAKOVSKE CVETI

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.380.525 посета
Тренутно на сајту: 312 посетилац(a)