Слободанка Вукићевић, нови в. д. начелник Општинске управе 



 
Слободанка Вукићевић, нови в. д. начелник Општинске управе
Trenutno na sajtu: 466       |       Podeli:
17.05.2021 | 0 коментар(а)



Лучани - Oпштинско веће општине Лучани је данас одржало своју 65. седницу на којој је именована за вршиoца дужности

начелника Општинске управе,  дипломирани правник Слободанка Вукићевић а  након што је претходни начелник, Наташа Вујичић стекла услове за одлазак у пензију.

Слободанка Вукићевић, дипломирани правник из Милатовића је постављена за вршиоца дужности начелника Општинске управе, без спровођења јавног конкурса, почев од 18. маја текуће године, до спровођења јавног конкурса за ово место.

На овој седници је разматран и извештај о раду ЈКП „Дубоко“ Ужице за последња три месеца и дата сагласност на одлуку Надзорног одбора овог регионалног предузећа о покрићу губитка тако што ће добитак из претходних година бити прераспоређен на покривање насталог дуга у овој години.

Веће је донело и одлуку о преносу права коришћења општинске непокретности Центру за социјални рад,   зграде ове установе као и катастарске парцеле на којој се налази.Усвојен је извештај о тромесечном раду ЈКП „Комуналац“ као и донета  одлука да се изврши покриће девет милиона губитка ЈКП „Комуналац“ из 2019. године са добити исказане у 2013. години.

Већници су донели и Програм коришћења средстава за унапређење животне средине за 2021. годину. Ради се о средствима у висини од око 15. милиона динара а која се убирају од правних лица наплатом надокнаде која је намењена за управљање комуналним отпадом, смањење загађености, праћење квалитета елемената животне средине , одржавање чистоће. Реализацију овог програма као и надзор над извршењем спроводи Општинска управа, преко надлежних служби. О овим и другим одлукама, завршну реч ће дати одборници на седници Скупштине општине, која се очекује крајем месеца.

ГЗС

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


lucani vd nacelnik slobodanka vukicevic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.714.783 посета
Тренутно на сајту: 466 посетилац(a)