„Ћатић Компани” пласира нове кондиторске производe, у плану градња нове фабрике и запошлавање великог броја радника 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
„Ћатић Компани” пласира нове кондиторске производe, у плану градња нове фабрике и запошлавање великог броја радника
Trenutno na sajtu: 467       |       Podeli:
16.06.2021 | 0 коментар(а)



Пријепоље – Пријепољска фирма „Ћатић Компани” свој кондиторски програм употпунила



је свој кондиторски програм са осам нових „Валц кејкпроизвода који ће се наћи на рафовима маркета широм Србије, земаља ЕУ, блиског истока, Америке и Аустралије. Робна марка „валц” сада броји више од 50 артикала.

Технолог Индира Мемишевић каже да је новим финалним производима из програма „валц кејк” претходио дуг и трновит пут.

Дуг је пут планирања и осмишљавања рецептуре, све те корекције и могући проблеми који се морају узети у обзир и отклонити пре нулте производње, захтевају много труда, како би финални производ био онакав како смо га замислили, пре свега квалитетом, али и изгледом”, каже Мемишевић.

Технолог Индира Мемишевић, фото: ГЗС

Иако је савремена линија за производњу кондиторских производа аутоматизована ова фирма тренутно запошљава 110 радника који кажу да функционишу као једна велика породица.

Посао јесте одговоран, али није захтеван, услови за рад су идеални, плате су добре и редовне и то нас додатно мотивише за рад”, каже Амина Хењаш.

Њен колега Алем Мујагић истиче да се свим радницима редовно исплаћују све принадлежности као што су превоз у оба правца, топли оброк, а сваки запослени је пријављен од првог дана ступања на посао.

Нови кондиторски производи бренда „валц”, фото: ПП Медиа

Илда Хурић у овом предузећу ради осам година и каже да са радошћу долази на посао јер је рад поштено вреднован, а сама производња није тешка.

Према речима власника фирме, Исмаила Ћатића, захваљујући мерама подршке Владе Србије у прошлој години није било смањења броја запослених, иако је обим посла био знатно нижи од очекиваног, због пандемије изазване корона вирусом.

Влада Србије имала је фантастичан осећај за привреду у тешком времену. Успели смо да сачувамо радна места и није долазило до отпуштања радника, на шта смо посебно поносни. Данас употпуњујемо производни асортиман, а већ за неких месец дана пустићемо у производњу нову линију за ролер вафле”, иситче Ћатић.

Исмаил Ћатић власник фирме, фото: ПП Медиа

За наредни период Ћатић најављује нова улагања и проширење производње, а очекује и помоћ државе.

За следећу годину планирамо изградњу нове фабрике и додатно запошљавања значајнијег броја радника. Очекујемо помоћ Владе Србије и ресорног министарства, јер Пријепоље припада групи неразвијених општина па је свака помоћ неопходна”, закључује Ћатић.

Фирма “Ћатић Компани” је основана у мају 1986. године. Кренули су од трговине на мало, а сада слове за једну од најуспешнијих компанија у држави.

 

Глас западне Србије

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepolje catic company proizvodnja walts

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.942.942 посета
Тренутно на сајту: 467 посетилац(a)