Танасковић: Кривичне пријаве против Максимовића и Михајловског 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !             

 
Танасковић: Кривичне пријаве против Максимовића и Михајловског
Trenutno na sajtu: 564       |       Podeli:
08.02.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Непосредно пред почетак скупштинског заседања Српски покрет Двери у Чачку одржао је конференцију

за новинаре где је говорио шеф одборничке групе Александар Танасковић који је рекао да су на волшебан начин сви амандмани Двери напрасно постали правно могући.

,,Ово је још један показитељ не обзиљности, не законитости и крајњег волонтеризма у раду актуелне власти. Поставља се питање како ти правни бардови попут Александра Максимовића и Ила Михајловског одједном на седници за статут након гласања да су амандмани правно немогући гласају да су правно могући. Како то и чијом вољом”, наводи Танасковић.

Према његовим речима и ова седница представаља још једну нелегитимну седницу града Чачка.

,,Поднећемо крвичне пријаве за кршење закона против Александра Максимовића и Ила Михајловског. Наставићемо процесуирање Игора Трифуновића и Мирослав Петковић за оно што су урадили у претходном перидоу и нећемо одустати од борбе за бољи и поштенији Чачак, јер сматрамо да ово није будућност у коју ми треба да верујемо”, каже Танасковић.

Он додјае да ће Двери на седници изнети фрапантне податке у вези акционог плана запошљавања, а које је и ова актуелна власт признала, али не експлицитно, о броју одласка младих из Чачка. Као и да јавна предузећа не послују баш тако добро како власт прича.

Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.319.132 посета
Тренутно на сајту: 565 посетилац(a)