Тадић: И они који ми звижде су пријатељи демократије 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Тадић: И они који ми звижде су пријатељи демократије
Trenutno na sajtu: 428       |       Podeli:
13.04.2019 | 0 коментар(а)



Лидера Социјалдемократске странке и бившег председника Србије Бориса Тадића је један

део учесника протеста дочекао звиждуцима, а он је на то одговорио да је и онај који му аплаудира и онај који му звижди пријатељ демократије, као и свако ко је на протест испред Скупштине Србије дошао својом вољом, а да су сви који подржавају Вучића, како је казао, непријатељи демократије.
 
Тадић је оптужио председника Александра Вучућа да "у жицу доводи истрениране, хипнотисане људе на своје митинге", и тиме понижава оне који га подржавају, као и да је "трговац људским душама".
 
Према његовим речима Вучић не жели да поданицима направи само оне који гласају за њега, већ и сопствене министре, што није радио ни Милошевић.
 
Тадић је замолио окупљене да не понижавају људе који "за сендвич долазе на Вучићеве митинге, јер су они уцењени и део су страшног политичког, примитивног, одвратног инжењеринга".
 
Он је истакао да је слика будућности за коју се залаже опозиција, слобода и демократија а да је претпоставка за то борба против Вучићевог режима.
 
 
Глас западне Србије



PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


tadic protesti beograd

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.936.736 посета
Тренутно на сајту: 428 посетилац(a)