Тресло се тло на граници Босне и Црне Горе, земљотрес се осетио и у Србији 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Тресло се тло на граници Босне и Црне Горе, земљотрес се осетио и у Србији
Trenutno na sajtu: 543       |       Podeli:
21.07.2019 | 0 коментар(а)



Пријепоље/Прибој – Још један земљотрес јачине 4.2 Рихтера погодио је данас погранично подручје Босне и Херцеговине и Црне Горе, а осетио се и у деловима Србије.

Према сеизмолошким подацима Европског медитеранског сеизмолошког центра (ЕМСЦ), земљотрес је регистрован на дубини од два километра, седам километара јужно од Чајнича на источној граници Босне и Херцеговине и Црне Горе.

Овај потрес осетио се и на подручју Златибора, у Ужицу, Пријепољу и Пожеги.

Ово је други потрес од јутрос у нашем регину, а у домаћем Републичком сеизмолошког заводу кажу да никако није могуће предвиди да ли може да се догоди још неки земљотрес, као ни где.

Како су нам рекли, свако жариште има своју енергију, тако да овај земљотрес није повезан са оним у Тузли од рано јутрос.

Подсетимо, земљотрес јачине 4,2 степена по Рицтеру погодио је јутрос у 9.05 сати подручје Мрамора, између Сребреника и Тузле.

Епицентар земљотреса био је седам километара северно од Мрамора, 90 километара од Сарајева, наводи Европски медитерански сеизмолошки центар (ЕМСЦ).

Земљотрес се осјетио у широј регији на североистоку БиХ, а, према писању медија, осетио се и у деловима Србије.

ГЗС / Блиц




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


zemljotres srbija bosna

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.189.027 посета
Тренутно на сајту: 544 посетилац(a)