Обили трафостаницу под напоном и угрозили водоснабдевање града 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Обили трафостаницу под напоном и угрозили водоснабдевање града
Trenutno na sajtu: 393       |       Podeli:
27.11.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - За сада, непознати починиоци обили су трафостаницу под напоном, украли трансформатор, бакарне спојнице,

каблове  и остале делове тежине око 500 килограма, чиме је потпуно уништена трафостаница  која се налази у кругу изворишта Пријевор - Парменац и која уједно снабдева електричном енергијом бунаре који служе за водоснабдевање, каже за Глас западне Србије Зоран Пантовић, директор ЈКП "Водовод".

” Ово је тешко кривично дело, тешка крађа која је могла довести и до кобних последица са смртним исходом. Верујте да су лопови украли 500 килограма тежак трафо под напоном, ово није крађа, ово је диверзија. Оно што нису изнели, то су уништили, ништа није остало читаво”, каже за Зоран Пантовић.

Он је истакао да је трафостаница напајала 14 бунара, и да је сада угрожено  водоснабдевање града Чачка и свих општина које се водом снабдевају са система Рзав.

"Према првим проценама, штета је око 12 000 евра, а последице су огромне. Kупујемо делове, трудимо се да санирамо штету вандала и надам се да ћемо успети да до петка све завршимо, а о штети и последицама ћемо тек разматрати шта ћемо и како даље”, додаје Пантовић .

Kривичне пријаве против непознатих починиоца су поднете, а екипе  ЈKП “Водовод“ и ЈKП “Рзав“ су на терену како би што пре обезбедили уредно водоснабдевање.



ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ukrali kradja trafo stanica vodosnabdevanje cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.156.049 посета
Тренутно на сајту: 394 посетилац(a)