Малинари: Недимовић обећао да ће бити већа откупна цена малине 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Малинари: Недимовић обећао да ће бити већа откупна цена малине
Trenutno na sajtu: 447       |       Podeli:
18.06.2018 | 0 коментар(а)



Председник Асоцијације малинара Србије Добривоје Радовић рекао је да је данас

разговарао с министром пољопривреде Браниславом Недимовићем који је потврдио да преговара са власницима хладњача да откупну цену малина повећају на 125 до 135 динара по килограму.

Радовић је рекао да га је министар пољопривреде позвао пошто је Асоцијација малинара најавила протесте и да је обећао да ће радити на проблему ниске откупне цене малина.

Малинари су јутрос најавили мирне протесте вожњом аутомобилима по свим градовима у Србији у петак, 22. јуна, због ниске откупне од 50 до 80 динара по килограму малина.

"Министар Недимовић је рекао да је јуче имао састанак с власницима хладњача, и да ће и данас са њима разговарати како би решили проблем пребацивања смрзнуте малине из хладњача на југу у већа складишта у централној Србији да би могао да се настави откуп", казао је Радовић.

На питање како ће се решити проблеме ниске откупне цене, Недимовић је, по речима Радовића, обећао да ће откупљивачи морати да повећају цену.

ГЗС / Бета




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.512.428 посета
Тренутно на сајту: 447 посетилац(a)