Отворено ново кошаркашко игралиште на Градској плажи 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Отворено ново кошаркашко игралиште на Градској плажи
Trenutno na sajtu: 482       |       Podeli:
14.11.2018 | 0 коментар(а)



Ужице - У оквиру манифестације „Дани кошарке на Ђетињи“ организован је турнир ужичких

осмака чиме је и званично отворен новоизграђени кошаркашки терен на Градској плажи, саопштено је на сајту града.

„Повучени успехом наших кошаркаша и њиховим учешћем у Кошаркашкој лиги Србије, а и потребом да овај град има пристојно и адекватно кошаркашко игралиште, конкурисали смо и добили средства од Министарства омладине и спорта у износу од 2,5 милиона динара, а исто толико је издвојио и Град, како би игралиште било реализовано“, рекао је заменик градоначелника Ужица Немања Нешић.

Координатор Канцеларије за младе Града Ужица Срђан Недељковић је овим поводом истакао да ће свака екипа од Града и Министарства добити комплет спортске опреме, а за најбоље су обезбеђени и пехари.

Игралиште на Градској плажи пре реконструкције, фото: сајт града Ужица

Подсећамо да је на месту новог игралишта до скоро било игралиште које је дуго времена било једини тениски терен у граду, а појавом тениских терена у непосреној близини као и у другим деловима града, престало је интересовање за коришћење овог терена. Асвалтна подлога којом је игралиште било пресвучено, била је значајно девастирана као и ограда која је у више наврата санирана како би игралиште било безбедно за кориснике.

Игралиште на Градској плажи после реконструкције, фото: сајт града Ужица

Нови кошаркашки терен изграђен је у складу са прописаним димензијама за кошарку и зонама безбедности, а има и два реда трибина са столицама. Постављена је и савремена челична ограда висине четири метра.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


uzice kosarkaski teren rekonstrukcija gradska plaza

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.450.487 посета
Тренутно на сајту: 483 посетилац(a)