Скандал за скандалом у чачанском Црвеном крсту, власт ово мора да реши 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji             

 
Скандал за скандалом у чачанском Црвеном крсту, власт ово мора да реши
Trenutno na sajtu: 615       |       Podeli:
05.04.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Већ месецима у чачанском Црвеном крсту дешавају се невероватне ствари које су недоличне за једну такву установу.
„Црвени крст” Чачак, фото: ГЗС

Седам радника поднело је тужбе Вишем суду за мобинг од стране секретарке Биљане Давидовић, а онда су се двојица запослених лица и потукла на радном месту.
Нема сумње да је то велика брука за установу која би требала да се стара о другима да прискочи у помоћ гладнима и болеснима и која почива добрим делом на буџету града Чачка.
Међутим, чињеница је да је то легло партијских кадрова који су ту стигли са партијском књижицом најпре Нове Србије а затим осталих странака које су биле владајуће у овом граду, а последња двојица која су се потукла на радном месту у ову установу стигли су чланском књижицом напредњака.

Српска напредна странка осудила је последњи немили догађај, али као владајућа партија данас у Чачку одговорна је за ситуацију у овом колективу. Одговорност значи, да би некима који су стигли на њеним крилима морала да покаже врата. Упротивном, цех ће плаћати сиротиња, а грађани Чачка из својих џепова судске пресуде.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


crveni krst vlada resi

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.162.553 посета
Тренутно на сајту: 616 посетилац(a)