Признање за ефикасност и квалитет Привредном суду у Чачку 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Признање за ефикасност и квалитет Привредном суду у Чачку
Trenutno na sajtu: 320       |       Podeli:
15.10.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Привредни суд у Чачку, међу малобројим судовима, добитник је признања у две категорије, и то за допринос унапређења

ефикасности и квалитета судског система у Репбулици Србији. Признање је доделио Врховни касациони суд на Годишњем саветовању судија одржаном у Врњачкој бањи од 10. до 12. октобра.

„Наведено признање за Привредни суд у Чачку представља захвалност Врховном касационом суду као другостепеном суду у односу на све привредне судове, Министарства правде и Високом савету судства који су омогућили ангажовање људских и материјалних ресурса за остварење постигнутих резултата. Посебну захвалност грађанима са подручја надлежности овог суда, територија Града Чачка, општине Горњи Милановац, Лучани и Ивањица, који су поступали пред овим судом и омогућили постизање остварених резултата”, рекла је председница Привредног суда у Чачку Зорица Миливојчевић.

Према њеним речима наведено признање је колективу Привредног суда у Чачку значајна потврда досадашњег рада и подстрек и обавеза за будући.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.357.241 посета
Тренутно на сајту: 321 посетилац(a)