Асфалтирано 500 метара пута Враћевшница – Прњавор и Липовац – Прекићи 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Асфалтирано 500 метара пута Враћевшница – Прњавор и Липовац – Прекићи
Trenutno na sajtu: 330       |       Podeli:
28.06.2019 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Протеклих дана завршени су радови на асфалтирању у још две месне заједнице.

Мештани Месне заједнице Прњавор, добили су 500 метара асфалтираног локалног пута Враћевшница–Прњавор. Сва средства, у износу од 2.553.374,70 динара за извођење радова обезбедила је општина Горњи Милановац. Председник МЗ Прњавор Светислав Средојевић истакао је да асфалтирање путева пуно значи за мештане села.

„Колико је ово корисно и добро за наше село потврђује и чињеница да имамо четири купца плаца који желе овде да направе викендице. Уз то, желим да додам да имамо три повратника која обнављају домаћинства. Имамо намеру да и убудуће део по део довршимо и саставимо овај пут, а захвалио бих се локалној самоуправи што нам излазе у сусрет“, рекао је Средојевић.

У Месној заједници Липовац асфалтирана је деоница од 500 метара локалног пута Липовац–Прекићи. Такође је средства за извођење радова обезбедила општина Горњи Милановац. Вредност радова износи 3.948.991,20 динара. Мештани села исказали су велико задовољство јер су коначно, после 40 година, добили асфалтиран пут, који им највише значи због деце, јер су их до сада возили до главног пута, како би отишли у школу.

„Четири основна предуслова за добар живот на селу су добар пут, вода, струја и млади људи који ће да уживају у свему томе. Пут води од главног пута Горњи Милановац-Крагујевац до локалног гробља и од великог је значаја, не само за житеље који живе са ове стране реке, већ и за све остале житеље који имају њиве у овом делу села“, рекао је мештанин села Липовац, Милосав Милутиновић.

Извођач радова је ваљевска фирма „ДИС Нискоградња“.

Глас западне Србијеc




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.373.500 посета
Тренутно на сајту: 330 посетилац(a)