Одборници у Пријепољу о првом ребалансу буџета 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku             

 
Одборници у Пријепољу о првом ребалансу буџета
Trenutno na sajtu: 547       |       Podeli:
25.09.2018 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Председница Скупштине Пријепоље Стана Марковић сазвала је за сутра 18. седницу, на којој ће се наћи 11 тачака дневног реда.

Разматраће се предлог одлуке о покретању поступка за доношење статута општине Пријепоље, као и предлог одлуке о доношењу плана детаљне регулације „Шеховића поље - мултифункционални простор”.

Трећа тачка се одности на разматрање предлога одлуке о успостављању сарадње и удруживања са градовима и општинама у сливу реке Дрине. Одборници ће разматрати план и остваривање прихода, расхода и програмског буџета за првих шест месеци, као и извештај о коришћењу текућих буџетских резерви за тај период.

На дневном реду наћи ће се и први ребаланс буџета. Разматраће се и решење о престанку дужности директора библиотеке и именовање новог. Пред одборницима ће се наћи и извештај о спроведеној ликвидаји ЈП за одржавање локалних путева и јавних површина „Пријепоље”. Шестомесечни извештај о планираним и реализованим активностима из програма пословања ЈКП „Лим” такође ће бити део скупштинског заседања.

Одлучиваће се и о разрешењу и именовању чланова школских одбора основних и средњих школа на територији општине. Разматраће се предлог решења о разрешењу и именовању председника Надзорног одбора ТО Пријепоље и члана комисије за спровођење избора за чланове Савета месних заједница.

Седница је заказана за 10.00 чаосва.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.950.170 посета
Тренутно на сајту: 546 посетилац(a)