Ово је Ужичанка која није подржала црни петак, већ попусте даје на црвена слова: Највећа гужва на Никољдан 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku             

 
Ово је Ужичанка која није подржала црни петак, већ попусте даје на црвена слова: Највећа гужва на Никољдан
Trenutno na sajtu: 534       |       Podeli:
19.12.2019 | 0 коментар(а)



Ужице - Тања Кендија изазвала је праву пометњу на друштвеним мрежама кад је објавила да у својој радњи у којој се продају уникатни украси,
Фото: РИНА

не подржава црни петак, већ попусте даје искључиво кад су црвена слова и крсне славе. Тог "црног петка" код ње и није било неке гужве, али зато данас на Никољдан цене код ове Ужичанке отишле су низбрдо.

"Поштујем оно што је наше и српско. Мени сам тај назив некако ружно звучи. Зар уместо " црни петак" није лепше чути "црвено слово". Немам ја ништа против, нека свако своју пословну политику води како хоће, али у мојој радњи владају моја правила а не она која су нам стигла са запада", каже Тања за РИНУ.

Ужичани знају како њихова суграђанка послује и већина то поштује, међутим било је и оних који нису разумели Тањино опирање најновијим трендовима.

"Поједине муштерије су долазиле и питале како то само код мене цене нису ниже. Ја им кажем - имате Никољдан, Стевандан, Савиндан, Ђурђевдан.. тад су попусти и дођите. Ипак је више дана обојених црвеним словима, него тај један петак што је црн", закључила је уз осмех Тања.

Ова вредна уметница која све своје производе прави ручно, каже да јој није циљ да своју одлуку намеће било коме и да свако треба да поштује оно што жели и мисли да треба, а она је изгледа ипак одлучила да буде мало другачија од осталих и поручује да ће тако и наставити.

РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.956.515 посета
Тренутно на сајту: 535 посетилац(a)