Вучић поручио опозицији: Ко хоће нека изађе на изборе, ко неће и не мора 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Вучић поручио опозицији: Ко хоће нека изађе на изборе, ко неће и не мора
Trenutno na sajtu: 723       |       Podeli:
22.12.2019 | 0 коментар(а)



Председник Србије Александар Вучић поручио је данас опозицији да ко жели да изађе на изборе може да изађе,
Александар Вучић, фото: ГЗС

а ко не жели да не мора.

На питање новинара како коментарише предлог Зорана Живковића лидерима опзиције да се предомисле по питању бојкота, да за Нову годину кажу да су се шалили и да ће заправо изаћи на изборе, јер имају шансу да на изборима добију 60 посланичких места, Вучић је запитао - "како само 60, кад лидери опозиције тврде да убедљиво побеђују?".

"Зар није народ сит ’диктатуре, злочинца, убице и великог издајника и лудака’? Не постоје придеви и именице које нису употребили да би погрдно описали оно што радим. Ссалили се или не, нека они раде свој посао. Хоћете на изборе - хоћете, нећете на изборе - нећете", поручио је Вучић.

Додао је да за разлику од њих власт хоће да изађе на изборе: "Ми на изборе хоћемо и знамо да ће то за нас да буде тежак посао, јер избори су лаки само за оне који губе, док су за оне који желе да побеђују и да воде земљу избори увек врло тешки".

ГЗС/ Курир.рс, Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vucic izbori

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.038.587 посета
Тренутно на сајту: 724 посетилац(a)